Besteluitleg

Bestellen
Bestel je vuurwerk via deze webshop. Kies eerst je vuurwerk uit ons ruime assortiment en leg dit in de winkelwagen. Wanneer je wilt gaan afrekenen wordt je gevraagd om je gegevens en om een ophaaldag en tijdstip te kiezen. Hierna volgt de betaling. Wanneer deze succesvol is afgerond krijg je van ons een orderbevestiging van jouw bestelling en is het bestelde vuurwerk gereserveerd.

Betalen
Betaling kan veilig en snel via iDeal. Kies tijdens het bestellen je bank en je wordt doorgestuurd naar het vertrouwde betaalscherm van je bank waar je de betaling kunt afronden.

Ophalen
Op de dag en tijd die jij hebt gekozen kun je de bestelling op gaan ophalen. Print hiervoor de orderbevestiging uit die je via de mail hebt ontvangen. Neem deze mee naar de winkel en in ruil voor de orderbevestiging en je handtekening kun jij je bestelling mee naar huis nemen!

Garantie
Mocht er iets niet goed zijn met het door jou bestelde vuurwerk bewaar dan het product. Ga zo snel mogelijk met dit product naar de dealer waar je het hebt gekocht. Deze zal je verder helpen.

Mijn 123Vuurwerk.nl account
Maak een account aan voor extra functionaliteiten. Je kunt hier bijvoorbeeld je gegevens wijzigen of heel makkelijk je eerdere orders bekijken en een ophaalbewijs of factuur downloaden.